dijous, 7 de maig del 2015

LO DESCONEGUT 18-4



Buscant la canal de la casa forestal de la Tenalla, quedem quatre companys a les 7,30 del matí a la gasolinera D'Alcanar amb la idea d'aprofitar el dia i poder fer el màxim d'activitats possibles, no esmorzem aquesta vegada anem al gra directament, al migdia l'estomac  passarà factura. En arribar-hi a la caseta forestal ens posem rapidament "mans a l'obra", au una puijadeta sostinguda d'una horeta fins al mas del Peraire,actualment reconstruït,ben situat per les seves mirandes, d'allí continuem per la pista tota ella molt ben formigonada "collons quin fotimer de diners invertits, no sabem de qui?, la potestat és de la Generalitat Valenciana.


Bé, avui que no venien els coixos el ritme va ser el prou alt per passar mos l'entrada del barranc i fer cap a un altre barranc desconegut, consultant el GPS i els mapes de la zona descobrim que havíem fet el racó D'Embaila.


Aquest barranc és de poc interès, els rape'ls són bonics i prou llargs però molt separats entre ells i el llit del barranc aquesta molt carregat de vegetació punxen ca resumint mitja jornada d'argilaga puntura.


En arribar al cotxe,que ganes en teníem!!! vàrem fer un mosset i una beguetà i per un altre "de cuyo nombre no quiero acordarme" vàrem acabar xope tets i molt satisfets.


Resumint una jornada de les que feia temps que ja en tenia ganes, buscar el desconegut sempre és reconforta ble. Dia collonut.

 REPORTATGE  FOTOGRAFIC
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada